ATG Osviežovač farby pastových dielov

Novinka Tip
2 hodnotenia
22,95 € / ks 19,13 € bez DPH
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Farby
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
3.4.2024 3.4.2024 3.4.2024 Zvoľte variant

ATG Osviežovač farby pastových dielov : biela, čierna a antracit

Detailné informácie

Podrobný popis

ATG Osviežovač farby pastových dielov 

Perfect-Color farba BIELA, ČIERNA, ANTRACIT

Prinavráti nárazníkom, okrasným lištám svieži lesk – vhodný pre každé auto, motocykel alebo karavan

  • Všestranné použitie: Táto TOP súprava na ošetrenie plastov je vhodná pre všetky značky automobilov, nákladných vozidiel, autobusov, karavanov a motocyklov.

Odporúčané výrobcom MAN na ošetrenie plastových dielov! (MAN SI-Č. 130512a) • Vhodné na tvrdené plasty, mäkčené plasty, PVC (Vinyl) a umelú kožu (koženku). Ošetrovací prostriedok preniká hlboko a dlhodobo účinkuje dlhodobo bez nutnosti opätovného a častého nanášania. • Ako nové: Po ošetrení našim prostriedkom dostanú ošetrené plastové plochy vzhľad ako by boli čerstvo vyrobené. Krehnutiu plastov je nadlho zabránené a interiér je opäť krásny a pružný. • Prednosti: ATG Perfect Color drží pevne a nefarbí. Farba na plasty je vysoko oderu vzdorná, vodeodolná a zvyšuje hodnotu vášho auta, motocykla alebo karavanu. • Obsahuje všetko potrebné: Súprava na ošetrenie plastov obsahuje 1ks okrúhlu hubku, 1ks 70gr. tubu s farebným koncentrátom a podrobný návod na používanie na okamžité použitie. Prípadne môžete vzhliadnuť videonávod: https://www.youtube.com/watch?v=BlTwbz8hWok

ATG Osviežovač farby pastových dielov PERFECT COLOR Dodá plastovým dielom a krytom nový lesk a trvácne ich zafarbí.

ATG PERFECT COLOR – Farba na plasty a na plastové obklady – osvieženie farieb Rozličné poveternostné podmienky, každodenná záťaž a veľa ďalších faktorov, spôsobujú vyblednutie, krehkosť a pórovitosť povrchov plastových dielov. S osviežovačom farieb od ATG navrátite vášmu autu, lodi, autobusu, motocyklu alebo karavanu jeho lesk. Zároveň dlhodobo a hĺbkovo ošetrujete plastové diely – zafarbenie je oderuvzdorné a odolné aj voči umývaniu na autoumyvárke. Nový lesk pre namáhané plastové plochy a strechy kabrioletov. Pomocou ATG osviežovača farieb pastových dielov, dlhodobo ošetrujete krehké a pórovité plastové diely. Oderuvzdorné, šetrné k životnému prostrediu a naviac je to možné dosiahnuť upne svojpomocne a bez veľkých výdavkov. V porovnaní voči ostatným farbám a ošetrovačom na plasty, ktoré pôsobia len na povrchu, vnikajú farebné pigmenty nášho PERFECT COLOR do vnútra plastu a viažu sa na pôvodný materiál. Výnimočná prednosť použitia je že originálna štruktúra materiálu ostáva plne zachovaná. Farbiaca hmota sa na povrch nanáša krúživými pohybmi, takto sa vytvorí rovnomerné a hĺbkovo účinné oživenie farby povrchu a vnútra plastového dielu. Z tohto dôvodu je možné PERFECT COLOR použiť aj na prefarbenie plastových dielov a povrchov. Možnosti použitia ošetrenia plastov: Plastové obklady Vinylové obklady Nárazníky Okrasné a ochranné lišty Prístrojové dosky Spätne zrkadlá Gumené diely Kľučky Dverové obklady alebo stropný obklad automobilov Farba na plasty pre ďalšie možnosti nasadenia Príprava Povrch plastového dielu musí byť pred ošetrením dôkladne vyčistený. Drobné diely je ideálne ošetrovať v demontovanom stave. Tak je možné dôkladnejšie ošetriť aj ťažko dostupne miesta.

Nanášanie Prostriedok nanášajte a rozotierajte rovnomerne a natenko krúživými pohybmi na povrch plastového dielu. Takto dosiahnete rovnomerné a hlboko účinne ostrenie a zafarbenie materiálu. Tip: PERFECT COLOR používajte aj a prefarbenie plastových dielov. Čas schnutia Po približne 30 až 60 minútach je plocha na dotyk suchá. Plne zaťažiteľná je ošetrená plocha po siedmych až ôsmych dňoch. Farebná škála PERFECT COLOR je aj medzi sebou perfektne miešateľná. V prípade potreby opakovať Pri veľmi narušenom, pórovitom, krehkom, lámavom alebo veľmi zvetranom povrchu plastových dielov ošetrenie opakujte. Takto dosiahnete jednotný výsledok a jednotný vzhľad.

ATG – Kvalita už viac ako 25 rokov ATG vyrába viac ako 25 rokov kvalitné a vysokohodnotné opravárenské systémy pre vozidlá pre domáce a profesionálne použitie – vyvinuté v Nemecku. Výnimočná prednosť použitia je že originálna štruktúra materiálu ostáva plne zachovaná.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Renovácia a oprava
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

logo-ATG